Kanyarkövető LED fényszórók

Kanyar bevételekor a fényszóró fénysugara jobbra vagy balra mozdul a kanyarodás függvényében, a még jobb láthatóság érdekében.

LED hátsó lámpatest

A hátsó LED lámpatest vízszintes dizájnja sportos megjelenést kölcsönöz.

Elektromos mozgatású napfénytető

A tolható és billenthető üveg napfénytetőnek köszönhetően az utastér még világosabb, így biztosítva mindenkinek kellemes utazást.

Kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás

A kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás rendszere révén Ön anélkül nyithatja az ajtókat és indíthatja el az autó motorját, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből.

Elektromosan behajtható külső visszapillantó tükör

A nagyobb kényelem érdekében a külső visszapillantó tükröket egyetlen gombnyomással be- és kihajthatja.

Kétzónás automata klímaberendezés

A hőmérsékletet egymástól függetlenül szabályozhatja a vezető és az utas oldalán a kétzónás klímaberendezésnek köszönhetően, egy mikroszkopikus szűrő pedig segít távol tartani a port az utastértől.

Csomagtér

Az Impreza csomagtere a nagyméretű csomagtérajtónak, a széles helynek és a ledönthető hátsó üléseknek köszönhetően jól kihasználható, a praktikus kialakításnak köszönhetően a ki- és bepakolás is könnyű.

17 collos könnyűfém keréktárcsák

A könnyűfém keréktárcsa egyszerre sportos és elegáns. A 2.0i e-BOXER modelleken fekete színű, az 1.6i modelleken (Exclusive) kéttónusú felni található.

Hátsó kartámasz pohártartóval

A háttámlából lehajtható kartámasz révén a hátsó üléssor ugyanolyan kényelmet kínál, mint az első ülések.

SUBARU STARLINK (*1)

A SUBARU STARLINK (*1) rendszer olyan, mint egy beépített fedélzeti okostelefon: biztonságos hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, az alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz.

Infotainment rendszer

Az érintőképernyő ugyanolyan praktikus megoldást kínál a zenék kiválasztására, mintha okostelefonja képernyőjén böngészne. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® (*2) kapcsolattal vagy az USB-porton keresztül, és máris a központi érintőképernyőn válogathat zenetárából. A rendszer Apple CarPlay (*3) és Android Auto (*4) rendszerekkel is rendelkezik.

Multifunkciós kijelző

Információra van szüksége? A pontos időtől kezdve a hőmérsékleten át, a szerviz esedékességére való figyelmeztetésig bezárólag, illetve a járműdinamikai vezérlőrendszer működéséig mindent leolvashat a kijelzőről. Továbbá követheti az üzemanyag-fogyasztás alakulását is.

Tolatókamera

Szűk parkolóhelyeken élvezze az Impreza tolatókamerájának köszönhető kiváló manőverezési képességet. Ha hátramanetbe kapcsol, a tolatókamera képe automatikusan megjelenik a központi kijelzőn, valamint a parkolást segédvonalak is megkönnyítik.

Óracsoport LCD kijelzővel

A legfontosabb információk egy pillantás alatt leolvashatók a könnyen áttekinthető, mindig jól olvasható műszerfalon. A műszercsoport közepén egy 4,2” LCD kijelző található, amelyet igényei szerint testre szabhat, így a kívánt információ mindig szem előtt lesz.

USB-csatlakozó és AUX-bemenet

Hozzon ki többet a zenéjéből. Csatlakoztassa iPod®-ját (*5) vagy egyéb mobil zenei eszközét az audioegység szériában beszerelt AUX vagy USB csatlakozójához, és saját zenéi az Impreza saját hangrendszerén keresztül szólalnak meg.

*1 A biztonságos és körültekintő autózásért mindig a vezető felel. Kérjük, hogy vezetés közben ne használja az érintőképernyőt! 
*2 A Bluetooth® a Bluetooth SIG, Inc. America bejegyzett védjegye.
*3 Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye.
*4 Android™ és Android Auto™ a Google Inc. védjegyei.
*5 Apple®, iPhone®, iPod®, Siri® és iTunes® az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az App Store® az Apple Inc. szolgáltatásának bejegyzett neve.