SUBARU BOXER motor

A SUBARU BOXER hengerei vízszintesen, 180 fokos szögben helyezkednek el, ezért a motorblokk minden más erőforrásnál alacsonyabb és laposabb. Ennek köszönhetően nemcsak a motor, hanem az egész jármű tömegközéppontja mélyebbre kerül, ami javítja az autó egyensúlyát.

Szimmetrikus összkerékhajtás

A szimmetrikus összkerékhajtás rendszer minden pillanatban vonóerőt juttat mind a négy kerékre, így Ön bármilyen útviszonyok között uralni tudja az autót. Mivel az összkerékhajtás legfontosabb elemei egy vonalban helyezkednek el, a jármű két oldala között tökéletes az egyensúly.

LINEARTRONIC váltó + aktív nyomatékelosztású AWD

A fokozatmentes Lineartronic automata váltómű azonnal, zökkenőmentesen igazodik a változó menetkörülményekhez. A szerkezet szíj helyett láncot alkalmaz, így nagyobb áttétel-tartományt képes kezelni, amelynek révén jobb teljesítményt és takarékosabb működést garantál.

Fokozott stabilitás

Mivel az átlagosnál alacsonyabb kialakítású motorblokk mélyebben helyezkedik el a karosszériában, az autó jóval kiegyensúlyozottabb a más felépítésű modelleknél, így az élesebb kanyarokban kevésbé hajlamos az oldalirányú dőlésre.

Hosszabb élettartam

Sajátos kialakításának köszönhetően a motorblokk rendkívül merev és kiegyensúlyozott, ezért a vibrációja jóval kisebb a „V” vagy soros hengerelrendezésű motoroknál; ebből adódóan pedig tartósabb és megbízhatóbb is.

Meggyőző hasmagasság

Minél nagyobb egy akadály, annál nagyobb terepszög szükséges. Az Outback hasmagassága kiváló középső terepszöget biztosít, és minimumra csökkenti annak az esélyét, hogy az autó fennakadjon valamilyen tereptárgyon.

SI-DRIVE

A Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) rendszer képes módosítani a hajtáslánc robbanékonyságát és közvetlen viselkedését, késlekedés nélkül igazodva az Ön vezetési stílusához, az útviszonyokhoz vagy bármely egyéb körülményhez. A gázreakciók, valamint az automata sebességváltó villámgyors áthangolása révén minden helyzetben optimális teljesítmény áll rendelkezésre.

X-MODE és ereszkedés-szabályozás

Az X-MODE átveszi az uralmat a motor, a sebességváltó, az AWD rendszer, a fékek és minden egyéb rendszerelem felett, hogy Ön rossz minőségű utakon, csúszós szakaszokon vagy meredek emelkedőkön is magabiztos könnyedséggel juthasson túl. Az ereszkedés-szabályozás funkció pedig automatikusan állandó sebességgel engedi le az Outbacket a lejtőn.

Subaru Global platform

A Subaru Global Platform (SGP) az a padlólemez, amelyre a Subaru járművek új generációja épül. Az SGP növeli az általános biztonságot és olyan szintre fejleszti a teljesítményt, amely csak egy Subaruban elérhető vezetési élményt tesz lehetővé. Ez a Subaru jövője, ami még több örömet és nyugalmat biztosít az utasoknak és a vezetőnek.